qputer geeft advies en biedt ondersteuning op het gebied van computer en ICT toepassingen voor particulieren en het Midden en Klein Bedrijf. qputer ontwikkelt en beheert websites en webshops.

victor@qputer.nl
0113 40 80 10
 

Websites en Webshops

uw partner in websites en webshops.
Voorbespreking en Analyse
Ontwerp en Ontwikkeling
Implementatie en Oplevering

Websites

Websites zijn niet langer alleen de visitekaartjes van ondernemingen. Tegenwoordig trekken ze nieuwe klanten aan, zorgen ze voor online verkopen en helpen ze bij klantenbinding. qputer maakt aantrekkelijke websites die makkelijk te onderhouden zijn.

 

Door middel van een speciaal management systeem plaatst u eenvoudig nieuws en updates. Dit kan qputer ook geheel voor u verzorgen. qputer zet uw website, initiatief of onderneming in de spotlights én zorgt ervoor dat deze technisch altijd up-to-date is.

 

qputer levert alle diensten die bij een website horen zelf. Zoals domeinnaam registratie, hosting en ondersteuning. Onderaan deze pagina vind u een greep uit deze diensten.

 

Websites bij qputer worden op A-merk hardware opgeslagen en weergeven. Indien nodig kan er eenvoudig worden opgeschaald maar ook worden afgeschaald. Het netwerk van de hosting is in handen van degelijke partijen waar qputer nauwe samenwerkingen mee heeft. In het geval van storingen is er een SLA afgesproken. Ook het netwerk waar de hosting zal plaats vinden voldoet aan de hoogste huidige netwerk standaarden en beveiligingseisen.

 

Het dataverkeer is onbeperkt, dat wil zeggen dat de website onbeperkt verkeer mag genereren. Dit geldt ook voor de opslag van bestanden voor uw website.

 

Indien nodig kunt u ook zelf gebruik maken van het DNS systeem van uw domeinnaam zodat bijvoorbeeld uw andere IT partners hier ook inzage in hebben en wijzigingen kunnen doorvoeren.

 

Kortom; Alle diensten worden door qputer verzorgd die komen kijken bij een website. Denk hierbij aan domeinregistratie, DNS beheer, hosting, e-mail en zowel technisch als functioneel beheer van websites vind u bij qputer!

 

In een kennismakingsgesprek bepreken we uw wensen en wordt ook duidelijk welke diensten u nodig heeft. Na dit gesprek kan een definitieve offerte worden opgemaakt.

 

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek?

Neem dan vrijblijvend contact op.

Website

Aantrekkelijke inhoud, aansprekende teksten en afbeeldingen, passend bij uw huisstijl.

Webshops

Voor online verkoop. Indien gewenst met iDeal, Creditcard, Pay-pal of andere betaalmogelijkheden. Ook voor uw klanten buiten Nederland.

E-mail

Bij uw domeinnaam horen professionele e-mail adressen. Deze kunnen middels webmail of in uw eigen e-mail programma worden geraadpleegd.

Advies

Altijd een passend advies afgestemd op uw wensen en budget.

Beveiliging

Up-to-date beveiliging met standaard https en een beveiligingscertificaat voor uw site.

Hosting

Ruimte voor het opslaan van uw website op uitstekende apparatuur die professioneel wordt onderhouden.

Domeinregistratie

Kiezen, registreren en beheren van uw domeinnaam.

DNS Beheer

Uw domeinnaam wordt veilig beheerd door qputer, u zelf of in samenspraak.

Ondersteuning

Ondersteuning op maat bij beheer na oplevering.

E-learning

De populariteit van e-learning is groot, stijgt hard en is in deze tijd onmisbaar voor de meeste bedrijven. Door cursisten een e-learning aan te bieden kunnen ze deze zelf volgen waar en wanneer ze dit willen. Er hangen grote voordelen aan e-learning zoals:

qputer biedt middels internet een e-learning omgeving aan welke geheel naar eigen wens is in te richten. De inhoud bepaalt u geheel zelf, deze kan onder andere bestaan uit tekst, bijlages, afbeeldingen en video’s. Daarnaast is het mogelijk om een toets af te nemen met daarin diverse mogelijkheden. Er kan dan middels verschillende vraagstellingstechnieken de opgedane kennis worden getoetst.

Nieuwe website nodig?

qputer zet deze graag in de schijnwerpers